جستجو
Iranian Rial
FA
تمام دسته بندی ها
    Menu Close
    خبرخوان

    نوشته های بلاگ  "2024"  از "بهمن"

    وظیفه  جامعه درقبال مبتلایان سندروم داون
    نظر ها  (0) وظیفه جامعه درقبال مبتلایان سندروم داون
    مددکاری اجتماعی برای کودکان سندرم داون، طیف گسترده ای از فعالیت ها را شامل می شود و نیازمند همکاری متخصصان مختلفی نیز هست. مددکاران اجتماعی کسانی هستند که به افراد دارای مشکل، به طرق مختلفی کمک می کنند. یکی از این دسته افراد، کودکان سندرم داون می باشند. سندرم داون به عنوان یک اختلال نادر شهرت دارد. هر کودک مبتلا به سندرم داون منحصر به فرد است.
    ۷ روش مناسب برای درمان اوتیسم بدون دارو
    نظر ها  (0) ۷ روش مناسب برای درمان اوتیسم بدون دارو
    اختلال یا بیماری اتیسم از جمله بیماری‌هایی است که به تازگی در رسانه‌ها اطلاع‌رسانی شده است. این بیماری نیز مانند دیگر اختلالات روانپزشکی دارای علائم و نشانه‌های خاصی است و راه‌هایی برای درمان آن وجود دارد. در ادامه مطلب، درباره اینکه اتیسم چیست؟ علائم و نشانه‌های اتیسم چیست؟ علت ایجاد این اختلال و راه‌های درمان آن بدون دارو، اطلاعاتی را در اختیارتان قرار خواهیم داد.
    اصول تخصصی گفتاردرمانی در سندرم داون
    نظر ها  (0) اصول تخصصی گفتاردرمانی در سندرم داون
    کودکان با سندرم داون اغلب افرادی با ارتباط قوی هستند و از همان کودکی تمایل دارند که ارتباطات اجتماعی داشته باشند، اما بیشتر بر مهارت‌های غیرکلامی تکیه می‌کنند، مانند اشارات. این کودکان تأخیرات قابل توجهی در زمینه گفتار و زبان دارند، اما زمانی که شروع به حرف زدن می‌کنند، از مهارت‌های گفتاری و زبانی خود به خوبی استفاده می‌کنند، به ویژه اگر توسط یک حمایت‌کننده در محیط‌های مختلف مانند مدرسه و خانه حمایت و تشویق شوند. آنها مشکلات خاصی در زمینه یادگیری گرامر و توسعه گفتار واضح و مفهوم دارند.
    علت شناسی و شیوع اوتیسم 
    نظر ها  (0) علت شناسی و شیوع اوتیسم 
    در آوریل 2018، مرکز کنترل بیماری‌ها و پیشگیری از امراض آمریکا میزان شیوع اتیسم را اعلام کرد که به ازای هر 59 نفر، یک نفر اتیسم دارد، با یک نفر در هر 37 پسر و یک نفر در هر 151 دختر متولدشده. در سال 2020، این آمار به یک نفر در هر 44 تولد کاهش یافت و در سال 2023 به یک نفر در هر 36 تولد رسید. این پیشرفت سریع در شیوع اختلال طیف اتیسم را نشان می‌دهد و احتمالاً در آینده باید منتظر آمارهای ناگوارتری در مورد این اختلال باشیم.
    تداخلات در اوتیسم
    نظر ها  (0) تداخلات در اوتیسم
    درمان اختلال طیف اوتیسم شامل مجموعه‌ای از روش‌ها و مداخلات است که به کمک به فرد مبتلا به اوتیسم در بهبود مهارت‌های اجتماعی، ارتباطی، عاطفی، و تحولی می‌پردازد. این درمان‌ها ممکن است شامل مداخلات رفتاری، مشاوره، ترکیبی از تراپی‌های مختلف، آموزش مهارت‌های زندگی و ارتقاء توانمندی‌های افراد باشد. هدف این درمان‌ها افزایش کیفیت زندگی و بهبود عملکرد اجتماعی و تحصیلی فرد مبتلا به اوتیسم است.
    نظر ها  (0) 9 تکنیک گفتار درمانی برای کودکان سندرم داون
    گفتاردرمانی هدفمند در سنین کم‌ترین می‌تواند با استفاده از روش‌های مختلف به افراد مبتلا به سندرم داون کمک کند. در اینجا، توضیح 9 تمرین گفتاردرمانی با کودکان سندرم داون ارائه می‌شود که در بهبود گفتار مؤثر است.
    تشخیص و درمان عقب ماندگی یا کم توانی ذهنی
    نظر ها  (0) تشخیص و درمان عقب ماندگی یا کم توانی ذهنی
    کم‌توانی ذهنی (Intellectual disability‎) یا عقب‌ماندگی ذهنی (Mental Retardation) در افراد زیر هجده سال ظاهر می‌شود. این افراد قادر به انجام کارهایی که همسالانشان به راحتی انجام می‌دهند، نیستند. اصطلاح "کم‌توانی ذهنی" به جای عبارت "عقب‌ماندگی ذهنی" در حال حاضر مورد استفاده قرار می‌گیرد.
    بازی درمانی کودکان اوتیسم
    نظر ها  (0) بازی درمانی کودکان اوتیسم
    اوتیسم، یکی از برجسته‌ترین اختلالات رشدی در طیف اختلالات نافذ رشد (PDD) است که کودکان اوتیستیک و خانواده‌هایشان را در شرایط ویژه‌ای قرار می‌دهد. مادران این کودکان زندگی را به صورت چالشی بی‌انتها و همیشگی تجربه می‌کنند.
    آموزش موسیقی به کودکان سندروم
    نظر ها  (0) آموزش موسیقی به کودکان سندروم
    آموزش موسیقی به کودکان سندروم داون می‌تواند یک راه موثر برای توسعه مهارت‌های زبانی، ارتباطی، هماهنگی حرکتی و انتقال احساسات باشد. موسیقی یک ابزار قوی است که قابلیت ایجاد ارتباط و تحریک همه جوانب توسعه‌ای کودکان را داراست.
    نظر ها  (0) روانشناسی سندروم داون
    توجه کامل به کودکان یک جامعه، از مهم‌ترین مسائل و بهترین سرمایه‌گذاری‌ها برای آینده آن جامعه تلقی می‌شود. امروزه در تمام جوامع بشری، کودکان استثنایی، به‌ویژه کودکان با عقب‌مانده ذهنی، مورد توجه خاصی قرار دارند. توجه جدی به کودکان معلول جسمی و ذهنی، شامل سرمایه‌گذاری‌های قابل توجه از سوی دولت‌ها، به‌ویژه در زمینه توانبخشی، تعلیم و تربیت، و آموزش‌های شغلی و حرفه‌ای است.