جستجو
Iranian Rial
FA
تمام دسته بندی ها
    Menu Close
    خبرخوان

    نوشته های بلاگ  "2023"  از "آذر"

    توانمندسازی افراد اتیسم، راهکارها و اهمیت آن در جامعه
    نظر ها  (0) توانمندسازی افراد اتیسم، راهکارها و اهمیت آن در جامعه
    اتیسم یک اختلال عصبی توسعه‌ای است که بر تعامل اجتماعی، کارکردهای شناختی و رفتاری افراد تأثیر می‌گذارد. افراد مبتلا به اتیسم به دلایلی ناشناخته هنوز هم با تبعیض‌های اجتماعی و مشکلاتی در جامعه مواجه هستند. در این مقاله، به بررسی اهمیت توانمندسازی افراد اتیسم و راهکارهایی که می‌تواند به آنها کمک کند، می‌پردازیم.
    بازی های مناسب برای کودکان اوتیسم
    نظر ها  (0) بازی های مناسب برای کودکان اوتیسم
    بازی کردن با کودکان، یکی از لحظات بی‌نظیر برای هر پدر و مادر است. کودکان با احتیاجات ویژه، نیاز به بازی‌های مناسب خود را دارند. در این مقاله، بازی‌های مناسب برای کودکان اوتیسم را به شما معرفی خواهیم کرد. بازی‌هایی که در این مقاله معرفی می‌شوند، به کودکان اوتیسم کمک می‌کنند تا مهارت‌های جدیدی یاد بگیرند و همچنین والدین را با راهبردهای ارتباطی مختلف آشنا می‌کنند. اگر قصد توانمندسازی کودک اوتیسم خود را دارید، پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
    سندروم ویلیامز چیست؟
    نظر ها  (0) سندروم ویلیامز چیست؟
    سندروم ویلیامز یک اختلال ژنتیکی نادر است که به واسطه حذف یا از بین رفتن بخشی از کروموزوم ۷ ناشی می‌شود. این سندروم نام خود را از نام پزشک نئوزلندی جیمز ویلیامز به ارث برده است که برای اولین بار در سال ۱۹۶۱ این اختلال را شناسایی کرد.
    انواع اوتیسم  چیست؟
    نظر ها  (0) انواع اوتیسم چیست؟
    مانند موارد دیگری مانند اضطراب، دیابت و اختلالات رشد، اوتیسم نیز انواع مختلفی دارد. به عنوان مثال، برای اضطراب، پنج نوع کاملاً مجزا وجود دارد که هر کدام علائم خاص خود را دارند. در بررسی انواع اوتیسم باید به این نکته اشاره کرد که اگرچه اوتیسم طیف وسیعی را شامل می‌شود، اما این عارضه به طور کلی در سه شاخه اصلی جداگانه تقسیم‌بندی شده است.
    شناخت کامل سندروم داون
    نظر ها  (0) شناخت کامل سندروم داون
    در هر سلول بدن انسان، یک هسته وجود دارد که در آن مواد ژنتیکی در ژن‌ها ذخیره می‌شود. ژن‌ها حامل کدهایی هستند که مسئول تمام صفات ارثی ما هستند و در امتداد ساختارهای مانند میله به نام کروموزوم گروه‌بندی می‌شوند. به طور معمول، هسته هر سلول شامل ۲۳ جفت کروموزوم است که نیمی از آنها از هر والدین به ارث می‌رسد. سندرم داون زمانی رخ می‌دهد که یک فرد یک نسخه اضافی کامل یا جزئی از کروموزوم ۲۱ داشته باشد.
    دلیل ایجاد فلج مغزی یا cp چیست
    نظر ها  (0) دلیل ایجاد فلج مغزی یا cp چیست
    فلج مغزی یا سی پی (CP)، یکی از بیماری‌های عصبی رایج در کودکان است که به دلیل آسیب به مغز در دوران رشد بوجود می‌آید. علت این بیماری متنوع است. این بیماری می‌تواند تأثیراتی روی هوش، گفتار و بیشترین تأثیر را بر روی حرکت کودک داشته باشد. همچنین، ممکن است بیماری های همراه مانند تشنج یا بیماری‌های دیگر نیز در ارتباط با این بیماری وجود داشته باشد.
    تحصیل در کودکان مبتلا به اوتیسم
    نظر ها  (0) تحصیل در کودکان مبتلا به اوتیسم
    این مقاله به والدین و مربیان کودکان مبتلا به اوتیسم کمک می‌کند تا با استفاده از راهکارها و استراتژی‌های مناسب، تحصیل و یادگیری کودکان خود را بهبود بخشند. در هر فصل، به موضوعات مهمی می‌پردازیم که به شما کمک می‌کند تا بهترین راه‌حل‌ها را برای تسهیل فرآیند تحصیل کودکان با اوتیسم انتخاب کنید.